YÖK "doçentliğe ilişkin görüş" yelpazesini genişletti

- Yükseköğretim Kurulu, doçentlik sınavı sürecine ilişkin, üniversitelerin yanı sıra tüm akademisyenler, ilgili kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının da görüş ve önerilerini alacak - Görüşler, 6 Kasım'a kadar "personel@yok.gov.tr" adresine e-posta yoluyla iletilebilecek

ANKARA (AA) - Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), doçentlik sınav süreci konusunda üniversitelerin yanı sıra tüm akademisyenler, ilgili kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının da görüş ve önerilerinin alınması kararlaştırıldı.

AA muhabirinin YÖK yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Yükseköğretim Kurulu tarafından doçentlik sınav sürecine dair üniversitelerin yanı sıra tüm akademisyenler, ilgili kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının da görüşlerinin alınmasına karar verildi.

Doçentlik sınav sürecinde, sözlü sınavın kaldırılmasını da içeren tüm görüş ve önerilerin 6 Kasım'a kadar "personel@yok.gov.tr" adresine e-posta olarak iletilmesi istendi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, doçentlik sınav sürecine ilişkin, özellikle adaylardan gelen şikayetler üzerine yeni bir çalışma başlattıklarını ve görüşlerin istenmesi konusunda üniversitelere yazı gönderdiklerini açıklamıştı.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu