Yeniçağ gazetesine saldırı

Gazetenin İstanbul Yenibosna'daki merkez binasına kimliği belirsiz kişilerce taşlı sopalı saldırıda bulunuldu

Yeniçağ gazetesinin Yenibosna'daki merkez binasına kimliği belirsiz kişilerce taşlı sopalı saldırı yapıldı.

Alınan bilgiye göre, gazetenin Çobançeşme Mahallesi Kalender Sokak'ta bulunan binası önüne gelen bir grup, taşlarla ve sopalarla camları kırdı.

Saldırıda binanın giriş bölümünde ve dışarıda park halindeki araçlarda hasar oluştu.

Grup, saldırının ardından olay yerinden ayrıldı.

Polis ekipleri, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Yeniçağ Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Ahmet Yabuloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, güvenlik kamerası görüntülerine göre 15-20 kişilik grubun saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi.

Herhangi bir tehdit almadıklarını belirten Yabuloğlu, "Birilerini öfkelendirecek yayınımız da yok. Ne olduğu polisin araştırması sonucunda belli olacak." diye konuştu.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Emniyet kararnamesi yayımlandı Kırkpınar sonuçları belli oldu Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor