Mehmet Hammutoğlu

TÜM YAZILARI
Bir seçim yorumu da benden Seçim atmosferinde son viraj dönülürken seçim neticesinden vatandaş ne istiyor, siyasiler ne vaad ediyor ve bunların üstünde ülkemizin ihtiyacı olan ne?
Depremin üç ayrı başlıkta incelenmesi-1 Bir toplumda zeki, eğitimli, ekonomik güce sahip, çalışkan ve özgür insanlar olmadıkça bu toplum kendini nasıl değiştirsin. Dost muyuz, düşman mıyız? Dinsiz dünya inşasında ilahi olup bozulmayan tek kitaba tabi olan Müslümanları saptırma oyunları çok yönlü yürütülmeye devam ediyor.
Türklerin Arap sermayesine çarpık bakış açısı Sağlıklı bir bakış açısı yakalayamazsak, okyanus ötesinden elin Trump’ı gelir karton üzerine koyduğu üç beş uçak resminden Araplara uçak satar biz de böyle bakar dururuz. AK PARTİ Ne Yapıyor? Ne Yapabilir di? Kime Oy Vermeli? Türkiye’de siyasetinin iki kilit anahtarı vardır. Oy verirken de bu iki seçenek üzerinden yürümek lazım. Birincisi Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’si, İkincisi HDP’dir. Yeni Türkler - 2 Artık 22 yaş altında vatandaşlık alan gençlerin askerlik celpleri geliyor. Herhangi bir Türkiye vatandaşı gibi askere gidiyor, bedelli askerlik yapıyor, eğitimleri devam eden gençlerde askerlik tecili yapıyorlar. Yeni Türkler On yaşında Türkiye’ye gelen çocuklar artık her biri ergenlikten sonra genç yetişkin bir birey oldular. Daha küçükleri ise sekiz yaş ve altı çocukların Suriye’ye ait hayal meyal hatıraları var. Burada doğanlar ise dedelerimiz Suriye’den gelme diyecekler.