Voleybol: Kadınlar CEV Challenge Kupası

- Bursa Büyükşehir Belediyespor: 3 - Charleroi Volley: 0 - Bursa Büyükşehir Belediyespor, çeyrek finalle yükseldi


Salon: Cengiz Göllü

Hakemler: Risto Strandson (Estonya), Armando Sımbarı (İtalya)

Bursa Büyükşehir Belediyespor: Yaren Hatipoğlu, Fatma Yıldırım, Belien, Bytsenko, Merve İkbal Albayrak, Cansu Aydınoğulları (Aylin Sarıoğlu, Sinem Kocaman, Ergül Eroğlu, Leys, Nilay Karaağaç, Aslı Tecimer, Dimitrova, Nurhan İnce)

Charleroi Volley: Jurcikova, Jelic, Humblet, Thevenin, Evrard, Hanon (Hannaert, Desmendt, Sheikhi, Atmane)

Setler: 33-31, 25-20, 25- 23

Süre: (88 dakika) 35, 26, 27


BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası 8'li finaller turu rövanş maçında Belçika'nın Charleroi Volley takımını 3-0 yendi.

Deplasmandaki maçı da 3-0 kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, çeyrek finale yükseldi.

Karşılaşmaya iki takım da iyi başladı. Teknik molaya 16-15 Charleroi Volley üstün girse de Fatma Yıldırım ve Yaren Hatipoğlu'nun etkili oyunuyla Bursa ekibi çekişmeli geçen seti 33-31 kazandı.

İkinci sete etkili başlayan taraf Bursa ekibi oldu. Ortadan Bytesenko, kenarlardan Yaren Hatipoğlu ve Cansu Aydınoğulları ile etkili olan Bursa Büyükşehir Belediyespor, seti 25-20 aldı.

Üçüncü sette daha rahat bir oyun ortaya koyan Bursa ekibi, bu sette genç oyuncularına da şans verdi. Rakibin de oyundan iyice düşmesiyle Bursa Büyükşehir Belediyespor, seti 25-23, maçı da 3-0 kazanarak çeyrek finalist oldu.

Başbakan suikastçisi, şair ve aktivist çıktı Avrupa ülkesinde başbakana suikast Yeni Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu Vergi müfettişleri 50 ilde operasyonlara başlıyor "Bürokratik vesayete izin vermeyeceğiz" Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat paşalarını affetti