Vaizelerden Tanzanya'da su kuyusu

DARUSSELAM (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığında görevli vaizeler, Tanzanya'da 2 su kuyusu açtı.Vaizeler, topladıkları parayla, ülkenin en büyük kenti Darusselam'daki Mabwepande medresesi ve Chakuwama yetimhanesinde iki su kuyusunun açılışını...

DARUSSELAM (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığında görevli vaizeler, Tanzanya'da 2 su kuyusu açtı.

Vaizeler, topladıkları parayla, ülkenin en büyük kenti Darusselam'daki Mabwepande medresesi ve Chakuwama yetimhanesinde iki su kuyusunun açılışını yaptı.

AA muhabirine konuşan vaize Nesrin Aksoy, başta 7 vaize olarak başladıkları yardım faaliyetlerine daha sonra birçok farklı kesimden de destek geldiğini ve akabinde 5 bin dolarlık 2 kuyusu açtıklarını söyledi.

Daha önce bir kurban organizasyonu için Tanzanya'ya gelen Aksoy, o dönemde de bir su kuyusu açtıklarını ve bir kütüphane için kitap yardımında bulunduklarını ifade etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat paşalarını affetti Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı Aracını ilana koyan pişman olup geri çekiyor Erkan Yolaç hayatını kaybetti Aile hekimlerine yeni ilaç yazma yetkisi Cevdet Yılmaz'dan "tasarruf" açıklaması