Uzaktan Erişim Başvuru WhatsApp hattı numarası kaç?

TRT 1 kanalında karantina günlerine uygun bir şekilde hazırlanarak yayınlanan "Uzaktan Erişim" isimli yarışma programı çocukların yoğun ilgisini çekiyor. Birçok çocuk TRT Uzaktan Erişim başvuru hattı numarası arıyor, başvuruyu nereden ve nasıl yapacağını araştırıyor.

Uzaktan Erişim Başvuru yapmak isteyen minikler harıl harıl başvuru formu arıyor. TRT 1 tarafından yayınlanan "Uzaktan Erişim" isimli yarışma programı çocukların ilgi odağı haline geldi. Tozkoparan oyuncusu Sevda Çavdar tarafından sunulan ve yine aynı dizinin oyuncuları tarafından eşlik edilen yarışmaya her gün dışarıdan da yarışmacılar alınıyor. Yarışma çocukları ekran başına kilitleyen eğlenceli ve öğretici bir formata sahiptir. Yarışmayı izleyen birçok çocuk bu güzel eğlenceye dahil olmak istiyor. Yarışmaya katılarak, uzun zamandır evde başına gelen sıkıntıyı bir nevi de olsa atlatmak isteyen çocuklar için mükemmel bir fırsat aslında. Yarışmaya başvuru yapmak ise son derece kolay. İnternet üzerinden yarışmaya başvuru yapılabiliyor. Uzaktan Erişim TRT WhatsApp Başvuru Hattı Numarası üzerinden başvuru yapılabildiği gibi TRT 1'in sosyal medya hesapları üzerinden de başvurular kabul ediliyor. 

UZAKTAN ERİŞİM YARIŞMASI NASIL OYNANIYOR?

TRT Uzaktan Erişim başvuru hattı numarası üzerinden katılım halinde, yarışmada her bölümde TRT 1’in ilgiyle izlenen Tozkoparan dizisinin çocuk oyuncularıyla birlikte 3-4 çocuk yarışmacı, bilgisayar ortamında eğlenceli bir şekilde yarışırken izleyenler keyifli vakit geçiriyor. Tozkoparan oyuncuları kimi zaman yarışmacıların rakibi kimi zaman da takım arkadaşı olacak. Toplam beş etaptan oluşan program sırasıyla; Soru Maratonu, Boşluk Doldurmaca, Görsel/İşitsel Sorular, Çoktan Seçmeli ve Meydan Oku yarışlarıyla ekrana gelecek. Çocuklar bu keyifli yarışmayla hem bilgilenecek hem de eğlenecek. Üstelik programda yarışmanın haricinde; “bugün evde günümü nasıl geçirdim” bölümüyle çocukların evde yaptıkları aktiviteler, yemeler, oyunlar ve deneyler de izleyici ile buluşacak. 

UZAKTAN ERİŞİM SAAT KAÇTA?

TRT 1 ekranlarında çocukların karşısına çıkan "Uzaktan Erişim" yarışması hafta içi her gün ekrana geliyor. Yarışma, evde sıkılan çocuklar için güzel bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Çocukların bir yetişkin eşliğinde eğlenmeleri ise anne ve babaları da rahatlıkla bu programı izlemeleri için ikna ediyor.

UZAKTAN ERİŞİM WHATSAPP BAŞVURU HATTI 

TRT 1 Uzaktan Erişim başvuru hattı sadece mesaj ile 0 552 589 70 34 ve 0541 258 29 01 numaralı telefon üzerinden yapılabiliyor.

Sevda Çavdar'ın sunumuyla çocuklara eğlenceli ve unutulmaz dakikalar yaşatan yarışmanın 21. Bölümü aşağıda izlenebilir. Yarışmaya sizler de katılmak isterseniz yukarıdaki adresten mesaj atarak katılım sağlamak istediğinizi belirtebilirsiniz. 

UZAKTAN ERİŞİM SUNUCUSU KİM?

Uzaktan Erişim programını sunan oyuncunun ismi Sevda Çavdar'dır. Sevda Çavdar, yarışmayı izleyen çocuklar hemen tanıyacaklar, çünkü yine çocukların yakından bildiği bir yapımdan tanıdık bir isim. Sevda Çavdar, yarışmadaki diğer çocuklar gibi Tozkoparan isimli ünlü çocuk dizisinde oynuyordu.

UZAKTAN ERİŞİM'DEKİ ÇOCUKLAR KİM?

Uzaktan Erişim yarışmasında yer alan sabit yarışmacılar 4 kişiden oluşuyor. Bu dört sabit yarışmacıyı da yine yarışmayı izleyen çocuklar bir yerlerden tanıyacaklar. Hiç yabancılık çekmeyecekler. Çünkü bu dört isim de uzun zamandır TRT 1 ekranlarında yayınlana, okçuluk sporunu gençlere ve çocuklara sevdirmeyi hedefleyen Tozkoparan dizisinin oyuncularıdır. Bu dört yarışmacı, yarışmaya sabit olarak katılıyor, yarışmaya sonradan katılan isimlere hem yardımcı oluyor, hem birlikte yarışıyorlar. 

Yarışmaya Ecrin Su, Demir, Gediz ve Yağız isimli Tozkoparan oyuncuları katılıyor. 

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında