"Uludağ Uluslararası İlişkiler Kongresi"

- Yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda araştırmacının katılacağı kongrede, uluslararası sistemde yaşanan politik, ekonomik ve sosyal güncel gelişmelerin farklı yönlerini ortaya koyacak araştırma ve incelemeler ele alınacak

BURSA (AA) - Bursa Valiliği ve Uludağ Üniversitesi (UÜ) tarafından "Dünya Politikasındaki Kriz ve Değişim" başlığıyla düzenlenen "9. Uludağ Uluslararası İlişkiler Kongresi", 23-24 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

UÜ'den yapılan açıklamaya göre, Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde düzenlenecek kongrede, uluslararası sistemde yaşanan politik, ekonomik ve sosyal güncel gelişmelerin farklı yönlerini ortaya koyacak araştırma ve incelemeler konuşulacak.

Yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda araştırmacının katılacağı kongrede, "Türkiye-ABD İlişkilerinde Kırılma Noktaları ve Bölgeye Yansımaları", "Rusya-Çin İlişkileri: Yakınlaşmanın Önündeki İmkanlar ve Sınırlılıklar", "Kriz ve Değişim Zamanlarında Türkiye'nin Güvenlik Kavramsallaştırmasını Anlamak: Güvenlik-sizlikten Güvenlikleştirmeye Türkiye'nin Suriye Politikası" gibi konu başlıkları ele alınacak.

Kongrede, gönderilen tebliğ özetleri de değerlendirilecek.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu