Türkiye Kürek Şampiyonası ve Türkiye Kupası

Şampiyonanın 1. etap yarışları, 17-18 Eylül'de Sakarya'da gerçekleştirilecek



Büyükler Türkiye Kürek Şampiyonası ve Akademi Ligi Türkiye Kupası'nın 1. etap yarışları, 17-18 Eylül'de Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yapılacak.

Türkiye Kürek Federasyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırkpınar parkurunda bin ve 2 bin metrede yapılacak yarışlara Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da aralarında olduğu çok sayıda kulübün katılması bekleniyor.


Katılımcı sporcular, ümit erkek ve kadınlar, akademi ligi erkek ve kadınlar, hafif kilo kadınlar, ümit hafif kilo erkekler, erkek ve kadınlar ile master kategorilerinde mücadele edecek.

Deniz küreği yarışlarında 500, master yarışlarında ise bin metrede müsabakalar düzenlenecek.
Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu Yarasanın ısırdığı adam öldü 3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında