Türkiye bu kareyi konuşuyor: Üç zengin oturup halktan para dilendi

Türkiye'nin en zengin ailesi olarak bilinen Koç ailesinin üyesi Ali Koç'un başkanlığını yaptığı Fenerbahçe için, TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'ın da katıldığı programla para toplandı. Üç de ülkenin en zengin isimleri arasında yer alan bu kişilerin Fenerbahçe için para toplaması sosyal medyada büyük ses getirdi. Birçok kullanıcı, "Zenginler oturmuş halktan para dileniyor" şeklinde yorumlarda bulundu.

Fenerbahçe'nin zor durumda ileri sürerek destek kampanyası başlatan Ali Koç'a Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'dan de destek geldi.

Üçü bir araya gelerek TV8 ekranlarından Fenerbahçe için para toplama kampanyası yaptı.

Programda Fenerbahçe'ye bağış yapılması için gereken bilgiler verilerek, bağışların yapılması beklendi.

Program sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Üç de ülkenin önde gelen zenginleri arasında yer alan bu isimlerin Fenerbahçe için para toplaması birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından eleştirildi.

Bazı kullanıcılar, bu kadar büyük servetleri bulunan kişilerin halktan para toplamasını yadırgarken, bazı kullanıcılar da dünyanın dört bir yanında süren açlık ve yoksulluğa karşı hiçbir şey yapmayan bu insanların milyonlarca liralık transferler için halktan para toplamasını eleştirdi.

Yine birçok sosyal medya kullanıcısı, Fenerbahçe için para toplayan her üç ismin de hatrı sayılır servet sahibi olduğunu belirterek yardım kampanyasını tiye aldı.

Bazı koyu Galatasaraylılar ise TV8 kanalını boykot etmeye çağırdı.

Kaynak: Son Haberler

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında