Turkcell Sesi Görenler Ligi

- Çankaya Belediyesi Görme Engelliler, 11. maçını da kazanarak sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti


ANKARA (AA) - Görme engelli futbolcuların mücadele ettiği Turkcell Sesi Görenler Ligi'nde Çankaya Belediyesi Görme Engelliler, sezonun bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler, Ankara Ahlatlıbel Tesisleri'nde oynanan sezonun 11. hafta maçında Kayseri Görme Engelliler'i Emrah Öcal ve Kahraman Kurbetoğlu'nun golleriyle 2-0 yendi.

Sezonda oynadığı 11 maçı da kazanarak puanını 33'e çıkaran Ankara temsilcisi, bu galibiyetle ligin bitime 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

Başkent ekibi, şampiyonluk kupasını ligin bitiminde alacak.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye