Türk hacker grubu United Nations sitesini hackledi

Türk hacker grubu TurkDef hacker grubu, Birleşmiş Milletler (BM) ingilizce adıyla United Nations (UN)'un sitelerini hackledi.

Birleşmiş Milletler'in Türkiye'ye uyguladığı ekonomik politikalara, dünyadaki ekonomik savaşlara ve çocuk ölümlerine sessiz kalmasına tepki gösteren Türk hackerlar siber operasyonla cevap verdi. 

Türk hacker grubu TurkDef, Birleşmiş Milletler (BM) ingilizce adıyla United Nations (https://www.unescwa.org) ve https://esango.un.org/event/documents/home.html sitelerini hackledi. Türk hacker gurubu TurkDef grup üyeleri "bozkurt34", "linuxlov3r", "zerotolerance" ve "pasa" tarafından siber operasyon sonunda United Nations sitesi erişime kapandı. Kullanıcılar, United Nations resmi web sitesi olan http://escwa.un.org adresini hackleyip yazı bıraktı.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi