Türk askerinin UNIFIL'deki görev süresinin uzatılması

- TSK unsurlarının 5 Eylül 2017'den 31 Ekim 2018'e kadar UNIFIL Deniz Görev Gücüne iştirak etmesine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı

ANKARA (AA) - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının 5 Eylül 2017'den 31 Ekim 2018'e kadar UNIFIL Deniz Görev Gücüne iştirak etmesine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

"Birleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü Bünyesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin 05.09.2017 Tarihinden İtibaren 31.10.2018 Tarihine Kadar UNIFIL Harekatına İştirak Etmesi Hususunda Anayasanın 92'nci Maddesi Uyarınca Hükümete İzin Verilmesine Dair Karar" Resmi Gazete'nin bugünkü mükerrer sayısında yer aldı.

Buna göre, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin, Geçici Görev Gücünün (UNIFIL) görev süresinin uzatılması yönünde karar alması durumunda; hudut, şümul ve miktarı hükümetçe belirlenecek Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları 5 Eylül 2017'den itibaren 31 Ekim 2018'e kadar UNIFIL Deniz Görev Gücüne iştirak edecek.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye