TSK'dan Avaşin-Basyan ve Zap bölgesine operasyon

Türk Silahlı Kuvvetlerince dün Avaşin-Basyan ve Zap bölgelerine düzenlenen hava harekatında 4 terörist etkisiz hale getirildi. Bölücü terör örgütüne ait 7 barınma yeri, 4 silah mevzi, 11 mağara ve 2 doçka silahı imha edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Avaşin-Basyan ve Zap bölgelerinde saldırı hazırlığı içerisinde olduğu tespit edilen 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

TSK’dan yapılan bilgilendirmede, 27 Temmuz 2017 günü Avaşin-Basyan ve Zap bölgelerinde hudut hattındaki karakol ve üs bölgelerine saldırı hazırlığı içerisinde olduğu keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen 4 bölücü terör örgütü mensubunun Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile düzenlenen hava harekatı sonucunda etkisiz hale getirildiği bildirildi. Harekatta ayrıca bölgedeki teröristler tarafından kullanılan 7 barınma yeri, 4 silah mevzi, 11 mağara ve 2 Doçka silahının da imha edildiği kaydedildi. Görevlerini başarıyla icra eden savaş uçaklarının emniyetle üslerine döndüğü öğrenildi.

Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Mayıs ayında denize girilebilecek yerler Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak