TSK: 2083 teröristin etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 2083 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından itibaren 2083 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, hudutlar ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde PYD/YPG/PKK/KCK ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla 20 Ocak'ta başlatılan harekat sürüyor.

Harekatın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2083 oldu.

Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor Kırkpınar sonuçları belli oldu Emniyet kararnamesi yayımlandı Togg’dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası 2024-KPSS Branş Bazında Sıralamalar Güncellendi Muhittin Böcek tutuklandı