THY'den sefer iptalleri

- İtalya'daki havalimanlarında görev yapan hava trafik kontrolörlerinin grevi nedeniyle 8 Haziran'da planlanan bazı THY seferleri yapılamayacak

İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları (THY), İtalya'daki havalimanlarında görev yapan hava trafik kontrolörlerinin grevi nedeniyle 8 Haziran'da planlanan bazı seferlerin iptal edildiğini bildirdi.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün twitterdan, İtalya'nın bazı kentlerine yönelik iptal edilen tarifeli seferlerle ilgili açıklama yaptı.

Buna göre, 8 Haziran'da planlanan "Atatürk Havalimanı-Fiumicino Leonardo da Vinci Havalimanı, Fiumicino Leonardo da Vinci Havalimanı-Atatürk Havalimanı, Atatürk Havalimanı-Venedik Marco Polo Havalimanı, Venedik Marco Polo Havalimanı-Atatürk Havalimanı, Atatürk Havalimanı-Milano Malpensa Havalimanı, Milano Malpensa Havalimanı-İstanbul Atatürk Havalimanı" seferleri yapılamayacak.

Yolcuların uçuşlarla ilgili güncel bilgilere "www.turkishairlines.com" üzerinden ya da "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden ulaşabilecekleri belirtildi.







Arnavutköy'de kura öncesi fiyatlar arttı Kılıçdaroğlu ve Akşener'den sonra Karamollaoğlu da Sudan liderinin oğlu Ankara'da toprağa verildi İliç'teki kayıp işçilerden ikisi daha ölü bulundu Krefeld’de tarihi gün: Açıktan ilk ezan okundu Enerji şirketlerinden motorin ve benzine gizli zam