THY'den dış hatta indirimli bilet kampanyası

- Letonya, Litvanya ve Estonya’ya gitmek isteyen yolcular, sınırlı sayıdaki uçuş biletlerini 27 Mart-15 Nisan'da internetten satın almaları halinde, 1 Mayıs-30 Haziran'da 159 dolardan başlayan fiyatlarla uçabilecek

İSTANBUL (AA) - Türk Hava Yolları (THY), Letonya, Litvanya ve Estonya’ya gidiş-dönüş her şey dahil 159 dolardan başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sunuyor.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, THY, transfer merkezi İstanbul’dan; Litvanya’da Vilnius ile Estonya’da Tallinn'e 159 dolardan, Letonya’da Riga'ya ise 189 dolardan başlayan fiyatlarla gidiş-dönüş her şey dahil uçuş olanağı sağlıyor.

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan indirimden yararlanmak isteyen yolcular, uçuş biletlerini 27 Mart-15 Nisan'da satın almaları halinde, seyahatlerini 1 Mayıs-30 Haziran'da gerçekleştirebilecekler.

THY'nin resmi internet sitesi ücretleri olan bu fiyatlar, bilet satış ofisleri ve acentelerde değişiklik gösteriyor.

Yolcular, ayrıntılı bilgilere "www.turkishairlines.com" internet adresinden, "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden veya satış ofislerinden ulaşabilecek.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Letonya, Litvanya ve Estonya’ya Schengen vizesi ile giriş yapabiliyor.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi