TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu açılıyor

- Manisa'nın Soma ilçesinde yaptırılan okulun açılışı, 12 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek


İZMİR (AA) - Manisa'nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014'te yaşanan maden faciasının ardından bölgedeki yaşama katkı sağlamak amacıyla inşa edilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu, 12 Mayıs Perşembe günü açılacak.

TFF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Manisa'da oynanan 2014 TFF Süper Kupa maçının gelirleri, FIFA ve UEFA yardımlarının yanı sıra TFF'nin katkılarıyla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu'nun açılışının, 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirileceği belirtildi.

Törene Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Fenerbahçe ile Galatasaray'ın yöneticilerinin katılacağı kaydedildi.

Sözleşmeli personelin ücret tavanlarına zam 2024-KPSS Branş Bazında Sıralamalar Güncellendi Peugeot 3008'in hybrid modeli eylülde geliyor Kontrolden çıkan Grok'a ChatGPT'den tepki Elon Musk'ın yapay zekası kontrolden çıktı Konut bir yatırım aracı olmaktan çıkarılmalı