Teröristlerin kullandığı sığınaklardaki malzemeler imha edildi

- Diyarbakır ve Tunceli'de tespit edilen mağara ve sığınaklar kullanılamaz hale getirilirken ele geçirilen malzemeler imha edildi

ANKARA (AA) - Diyarbakır ve Tunceli'de tespit edilen mağara ve sığınaklar kullanılamaz hale getirildi, ele geçirilen malzemeler imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, dün yaşanan yurt içi olaylara yer verildi.

Buna göre, Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde tespit edilen üç boş mağara tahrip edilerek kullanılamaz hale getirildi. İçerisinde çeşitli yaşam malzemeleri bulunan bir mağara da kullanılamaz hale getirildi.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde güvenlik güçlerince icra edilen operasyonda tespit edilen bir el yapımı patlayıcı imha edildi.

Tunceli merkez ve Pülümür ilçesinde ise altı ayrı sığınak içerisinde 480 kilogram amonyum nitrat, beş takım terörist kıyafeti ile çeşitli yaşam malzemeleri ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler imha edildi.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu