Terör hasarını gidermede süre uzatıldı

Terörden doğan zararların karşılanması için yapılan başvuruların sonuçlandırılma süresi bir yıl uzatıldı

Terör ve terörle mücadeleden doğan zararların karşılanmasına ilişkin başvuruların sonuçlandırılma süresi bir yıl uzatıldı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, Terörle Mücadele Kanunu'nun ilgili maddeleri kapsamına giren eylemler veya terörle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetler nedeniyle zarar gören gerçek kişiler ile özel hukuk tüzel kişilerinin, 5233 sayılı Terör ve Terörle Mücadeleden Doğan Zararların Karşılanması Hakkında Kanun ile 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu'nun geçici birinci maddesine dayanarak yaptıkları başvuruların sonuçlandırılma süresi, 8 Nisan 2015 tarihli Bakanlar Kurulu kararı ile uzatılan sürenin bitiminden itibaren bir yıl uzatıldı.
İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu