Tekirdağ'da fabrika yangını

- Ergene ilçesindeki bir yatak fabrikasında çıkan yangın, yaklaşık 3 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alınarak söndürüldü

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'ın Ergene ilçesindeki bir yatak fabrikasının üretim bölümünde, bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

Alevlerin, kısa sürede fabrikanın tamamını sarması üzerine görevliler itfaiye ve jandarma ekiplerine bilgi verdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, etrafta geniş çaplı güvenlik önlemi alırken, Ergene, Çorlu ve Tekirdağ başta olmak üzere çok sayıda itfaiye aracı ve yüzlerce itfaiye personeli tarafından müdahale edilen yangın, yaklaşık 3 saatte kontrol altına alınabildi.

Üretim bölümünün tamamı ve binlerce yatağın yanarak kül olduğu olayda, maddi hasar meydana geldi.


İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu