Tekirdağ'da deniz çekilmesi

- Dolunay ve lodos nedeniyle deniz suyu 5 metre çekildi

TEKİRDAĞ (AA) - Marmaraereğlisi'nde dolunay ve lodos nedeniyle deniz suyu 5 metre çekildi.

Marmaraereğlisi ilçesinde deniz suyunun çekilmesi vatandaşların dikkatini çekerken sahil sahilde yürüyüş yapan vatandaşların bazıları fotoğraf çekti.

Marmaraereğlisi Belediyesi Çevre Mühendisi Ozan Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada olağanüstü bir durum olmadığını, çekilmenin meteorolojik bir durum olduğunu anlattı.

Deniz, 'Lodos ve dolunay nedeniyle denizin 5 - 6 metre çekilmesi doğal. Korkulacak bir durum söz konusu değil. Her zaman dolunay ve lodos nedeniyle deniz çekilmesi yaşanabilir. Bunu deprem ve benzeri olaylarla karıştırmak doğru olmaz.'' dedi.

Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu Yarasanın ısırdığı adam öldü 3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında