Survivor 2020 yarışmacıları kim kimdir? TAM LİSTE

Survivor 2020 yarışmacılarının tamamı belli oldu. Ünlüler ve Gönüllüler isimli iki takımdan oluşan Survivor 2020'ye katılan yarışmacıların kimler olduğu merak ediliyor. Peki, Survivor 2020 yarışmacıları kim kimdir? Boy, kilo ve yaşları nelerdir? İşte Survivor 2020 yarışmacıları biyografileri:

SURVIVOR MERT DİZİ OYUNCUSU

Survivor  Mert Öcal, 38 yaşındadır. İstanbul doğumludur. İşte Survivor Mert biyografisi: Survivor Mert 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. "Best Model of Turkey" seçilden sonra 2004 "Best Model of The World" yarışmasını kazandı. Daha sonra Görgüsüzler, Oyun Bitti, Asla Unutma, Nehir, Doktorlar ve Rüyalarda Buluşuruz gibi çeşitli dizilerde rol aldı. Yurt dışında ve yurt içinde birçok katalog ve defilelerde görev aldı. En son Arka Sokaklar dizisinde Tarık rolüyle izleyici karşısına çıktı.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü