Suriye'den dönen DAEŞ'liler İstanbul'da yakalandı

Suriye'den DEAŞ saflarından dönerek İstanbul'a geldikleri belirlenen 4 kişi yakalandı

İstanbul'da İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Suriye’de DEAŞ saflarında çatışmalara katılan dört örgüt üyesinin Türkiye’ye giriş yaptığı yönünde bilgi aldı.

DEAŞ üyelerinin İstanbul’daki hücre evlerine Terörle Mücadele Operasyon Timleri ve Özel Harekat Timleri operasyon düzenledi. Operasyonda Muttalip D., İbrahim Ç., Salih S. ve Vakkas K. gözaltına alındı. 

ÜZERİNDEN FOTOĞRAF ÇIKTI

Vakkas K’nın üzerinden Suriye’de savaş bölgesinde çektirdiği fotoğraflar çıktı.  Vakkas K. ve Muttalip D., tutuklandı. İbrahim Ç. ve Salih S. ise adli kontrol kararıyla serbest kaldı.
3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Kırkpınar sonuçları belli oldu Emniyet kararnamesi yayımlandı Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor