Skandal olayda, skandal ifadeler

Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan ve tüm ülkenin tepkisini çeken engelli vatandaşın darp edilmesi olayında zanlıların ifadeleri tepki topladı.

Adana’da engelli bir vatandaşın toplu taşıma aracında caniler tarafından feci şekilde darp edilmesi olayında zanlıların skandal ifadeleri ortaya çıktı.

Bütün Türkiye'yi ayağa kaldıran ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın da müdahil olduğu soruşturma kapsamında Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'ndaki ifadelerinin ardından tutuklanan zanlılardan biri "Alkollüydüm, pişmanım" diyerek kendini savunmaya çalıştı. Bir diğer saldırgan ise "Vurduklarımın çoğu denk gelmedi" diyerek yüzsüzlüğünü ortaya koydu. Biri ise "Bize el kol hareketi yaptı" dedi.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu