Sivasspor'da hedef liderlik

- Sivasspor Kulübü Başkanı Otyakmaz: - "İnşallah devre arasına kadar böyle devam eder ve liderliği yakalarız. Takımımızı tebrik ediyorum"


SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, ilk yarı bitimine kadar lider olmayı hedeflediklerini belirtti.

Otyakmaz, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, ligin 11. haftasında Ümraniyespor karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin Sivasspor üzerinde soğuk duş etkisi yaptığını aktardı.

Aldıkları mağlubiyetin takımın kendine gelmesini sağladığını kaydeden Otyakmaz, "Daha sonra, yapılan toplantılar, takımın kenetlenmesi ve ideal 11'imizi bulmamız, 3 haftada 9 puanlık periyota soktu bizi. İnşallah devre arasına kadar böyle devam eder ve liderliği yakalarız. Takımımızı tebrik ediyorum." ifadelerini kulandı.

İç saha maçlarında taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını vurgulayan Otyakmaz, şunları kaydetti:

"Taraftarsız olmuyor. Eskişehirspor, Göztepe gibi takımlar iç sahada taraftarlarıyla kurdukları baskıyla maçlarını kazanabiliyor. Bizim yeni stadımız 27 bin 500 kişilik olmasına rağmen 3 bin taraftar kitlesine oynuyoruz. Bu bizim gibi büyük hedefleri olan takıma yakışmıyor. Bütün taraftarlarımızı maçlara bekliyoruz. Onların da katkılarıyla ilk yarıyı lider bitirip takviyelerle birlikte şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz."


Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat paşalarını affetti Selahattin Demirtaş'a 42 yıl hapis cezası Tamamen dondurulmuş beyin tekrar çalıştırıldı 6-7 Ekim olayları davasında karar çıktı Aracını ilana koyan pişman olup geri çekiyor Aile hekimlerine yeni ilaç yazma yetkisi