Şırnak'ta kaçakçılık operasyonu: 9 kişi hakkında adli işlem yapıldı

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Cizre ve Silopi Grup amirlikleri tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Cizre ve Silopi Grup amirlikleri tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi. Operasyon kapsamında 9 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

16-23 Aralık 2013 tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kaçak malzeme bulundu. Konuya ilişkin olarak Şırnak Valiliği'nden yapılan açıklamada, “ Şırnak İl Emniyet Müdürlüğümüz KOM Şube Müdürlüğümüz, Cizre ve Silopi Grup Amirliklerimizin 16 Aralık 2013 – 23 Aralık 2013 tarihleri arasında kaçakçılığın önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; toplam 2 bin 120 paket kaçak sigara, Toplam 62,7 kilo kaçak çay; Toplam 10 adet kaçak lastik; bin 102 adet kaçak cep telefonu; 772 adet kaçak cep telefonu aksesuarı, 18 adet uyuşturucu hap; Toplam 68,08 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiş, konularla ilgili olarak 9 şahıs hakkında adli işlem yapılmıştır.” denildi.
CİHAN

Arda Güler verilen ilk şansta kendini ispatladı İyi Parti'de yeni yönetimin A Takımı belli oldu