Şırnak'taki sokağa çıkma yasağı

Valilik tarafından Şırnak merkez ve 3 ilçede kısmen süren sokağa çıkma yasağı saatlerinde yılbaşı nedeniyle bir günlük değişiklik yapıldı

Şırnak Valiliği tarafından kent merkezi ve 3 ilçede kısmen süren sokağa çıkma yasağı saatlerinde yılbaşı nedeniyle bir günlük değişiklik yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, kent merkezi, Cizre, Silopi ve İdil ilçelerinde güvenlik güçlerinin vatandaşların temel hak ve hürriyetlerini, kamu düzeninin sağlanmasına yönelik il merkezinde 22.00 ile 05.00, Cizre, Silopi ve İdil ilçelerinde de 23.00 ile 02.30 saatleri arasında devam eden sokağa çıkma yasağının bugün yılbaşı münasebetiyle il merkezinde 01.00 ile 05.00, Cizre, Silopi ve İdil ilçelerinde de 01.00 ile 02.30 olarak bir gün süreyle değiştirildiği bildirildi.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu