Sirkeci tramvay durağında şüpheli paket

Bomba imha uzmanınca fünyeyle patlatılan paketten mangal kömürü çıktı

Sirkeci tramvay durağındaki şüpheli paket, fünyeyle patlatıldı. Pakette mangal kömürü olduğu belirlendi.

Turnikelerin yanına bırakılan pakette bomba olabileceği şüphesi üzerine çevrede alınan yoğun güvenlik tedbirlerinin ardından uzman ekipler olay yerine geldi.

Özel kıyafetini giyen bomba imha uzmanı, paketi fünyeyle patlattı. Pakette mangal kömürü olduğu tespit edildi.

Bu arada, tramvay seferleri yaklaşık bir saatlik aksamanın ardından normale döndü.

Sirkeci tramvay durağında turnikelerin yanına bırakılan poşetten şüphelenen vatandaşlar güvenlik görevlilerine haber vermiş, bomba olabileceği şüphesiyle çevrede geniş güvenlik önlemleri alınmıştı. Bu sırada, tramvay seferleri durdurulmuş, çevredeki mekanlar tedbir amacıyla boşaltılmıştı.
3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye