Sinop'ta yangın

Gerze ilçesindeki yangında üç ev ve iki samanlık kullanılamaz hale geldi

Sinop'un Gerze ilçesinde çıkan yangında üç ev iki samanlık yanarak kullanılamaz hale geldi.
Alınan bilgiye göre Kahramaneli Mahallesi'nde Fevzi Şahin'e ait evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyen alevler yakında bulunan ev ve samanlıklara da sıçradı.
Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Sinop ve Gerze Belediyesi itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarına Sinop Orman İşletme Müdürülüğüne ait iş makineleriyle de destek verildi.
Yaklaşık iki saatlik çalışmanın ardından yangın söndürüldü, yangında üç ev, iki samanlık kullanılamaz hale geldi.
Yetkililer, yangının bacadan sıçrayan kıvılcımdan çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğunu belirtti.


 
Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu Yarasanın ısırdığı adam öldü 3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında