Siirt'te sağanak

- Sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı

SİİRT (AA) - Siirt'te sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı. Güres Caddesi, Cumhuriyet, Tillo, Nuri Bayam ve Hükümet caddelerinde oluşan su birikintilerinden dolayı vatandaşlar zor anlar yaşadı.

İtfaiye ekipleri, ev ve iş yerlerinde su tahliyesi çalışması başlatırken, bazı vatandaşlar da görevlilere yardım etti.

Esnaf Mehmet Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yollarda biriken su nedeniyle zor anlar yaşadıklarını belirterek, belediye yetkililerinin gereken çalışmayı yapması gerektiğini söyledi.

Hüseyin Esmeray ise kentin altyapısının yetersiz olduğunu, vatandaşın bu nedenle mağdur olduğunu kaydetti.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye