Sevgilisinin kahvesine gülücük işareti çizen baristayı fena benzetti

İstanbul'da bir kahve salonunda sevgilisiyle birlikte kahve alan vatandaş, sevgilisinin kahvesine işaret çizen baristayı fena halde dövdü

This browser does not support the video element.

İstanbul Bakırköy'de Meydana Gelen Olayda Barista, Kadının Kahve Bardağına Gülücük Çizdi; Sevgiliden Şiddetli Tepki

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde, 30 Ekim 2023 tarihinde, Cevizlik Mahallesi'nde bulunan bir kafede ilginç bir olay yaşandı. Demirören Haber Ajansı'nın aktardığına göre, bir kişi sevgilisiyle kafeye gelerek kahve siparişi verdi. Barista, kadının kahve bardağına gülücük sembolü çizdi.

OLAYIN BAŞLANGICI VE TARTIŞMA

Bu durum, kadının sevgilisini öfkelendirdi. Baristayla başlayan tartışma, kısa sürede şiddetlenerek fiziksel bir mücadeleye dönüştü. Saldırgan, öfkeyle baristanın üzerine yürüdü. Bu sırada, kafe çalışanları ve diğer müşterilerin müdahalesi de yaşananları engelleyemedi.

FİZİKSEL ŞİDDET VE GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ

Öfkeli sevgili, baristaya peş peşe yumruklar atmaya başladı. Baristayı yere düşüren saldırgan, yerde de bir süre darp etmeye devam etti. Bu dehşet verici anlar, kafenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, saldırganın şiddetli hareketleri net bir şekilde görülüyor.

İnternette yeni trend: Görenler inanamıyor! Kenan İmirzalıoğlu bir kez daha alkışı hakketti "40 tane türbeye de gitsen çocuğun olmaz" İrlandalı sporcular İsraillilerle selamlaşmadı Alper Gezeravcı yer çekimsiz ortamda gösteri yaptı 25 yılda sadece 24 daire dönüştürebilen belediye