Setur'da Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü'ne atama

- Setur Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü'ne Alphan Kimyonok atandı

İSTANBUL (AA) - Setur Bilgi Teknolojileri Müdürlüğü'ne Alphan Kimyonok atandı.

Setur açıklamasına göre, Galatasaray Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği'nden mezun olan Kimyonok, Boğaziçi Üniversitesi'nde Sistem & Kontrol Mühendisliği üzerine yüksek lisans yaptı.

Kimyonok, Intertech'te yazılım mühendisi olarak başladığı iş hayatına Koç Holding'te, Koç Topluluğu yazılım projelerinden sorumlu Grup Yöneticisi olarak devam etti.

Son olarak KoçSistem'de Uygulama Yönetim Hizmetleri ve ERP gruplarını yöneten Kimyonok, 15 Haziran 2017 tarihinde Setur Bilgi Teknolojileri Müdürü olarak atandı.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye