Şenol Güneş ve 3 Beşiktaşlı oyuncu ifadeye çağrıldı

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili soruşturma kapsamında, Şenol Güneş ve 3 futbolcu mağdur sıfatıyla ifadeye çağrıldı.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş müsabakasında Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe ile Beşiktaşarasında oynanan maçın 57. dakikasında çıkan ve tatil edilmesine neden olan olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

Savcılık, Şenol Güneş'in de başından yaralandığı saha olaylarıyla ilgili yürüttüğü soruşturma kapsamında Şenol Güneş, Tolga Zengin, Caner Erkin ile Ricardo Quaresma'yı mağdur sıfatıyla ifadeye çağırdı. Bu kişilerin ifadelerinin emniyette alacağı belirtildi.

Güneş, Zengin, Erkin ve Quaresma'nın ifadelerinin Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası Spor Güvenliği Şubesi Müdürlüğünce alınabileceği öğrenildi.

Savcının "basit" dediği olay 2 cinayetle bitti Sözleşmeli personelin ücret tavanlarına zam Kontrolden çıkan Grok'a ChatGPT'den tepki Abdullah Öcalan'dan videolu mesaj Elon Musk'ın yapay zekası kontrolden çıktı 4 trilyon dolar değere ulaşan ilk şirket NVIDIA