Şanlıurfaspor, 7 maç sonra yenildi

- Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. hafta karşılaşmasında Osmanlıspor'a 3-0 mağlup olan sarı-yeşilli ekibin 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi


ŞANLIURFA (AA) - Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 4. hafta karşılaşmasında sahasında Osmanlıspor'a 3-0 mağlup olan Şanlıurfaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Teknik direktör Kemal Kılıç'ın göreve gelmesinin ardından TFF 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çeken Şanlıurfaspor'un 7 maçlık yenilmezlik serisi, Osmanlıspor karşısında son buldu.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ağırladığı Osmanlıspor'a 3-0 mağlup olan Şanlıurfaspor, bu sonuçla grup liderliğini averajla rakibine kaptırdı.

Sarı-yeşilli ekip, ayrıca bu sezon ilk kez bir maçta kalesinde 3 gol birden gördü.

TFF 1. Lig'de ilk bölümün son 4 haftasında 3 galibiyet ve bir beraberlik alan Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki ilk 3 maçını ise kayıpsız geçmişti.

Başbakan suikastçisi, şair ve aktivist çıktı Avrupa ülkesinde başbakana suikast Yeni Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu Vergi müfettişleri 50 ilde operasyonlara başlıyor "Bürokratik vesayete izin vermeyeceğiz" Fenomen olmaya çalışan öğretmenler sorununa çözüm