Samsunspor Teknik Direktörü Korukır istifa etti

- Korukır: "Bu kararı çok kolay vermedim, ligin 4. haftasında ben böyle büyük karar almam. Ama şartlar bunu gerektirdiği için istifamı açıklarken başkanın yüzüne bakamadım"

SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, istifa etti.

Korukır için, Nuri Asan Tesislerinde kulüp başkanı Erkurt Tutu ve yönetim kurulu üyeleri veda toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Tutu, kabul etmemesine rağmen teknik direktör değişikliğine gitmek zorunda kaldıklarını söyledi. Korukır ve yardımcılarına bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyen Tutu, "Onlara teşekkür ediyorum. Bu karar sportif anlamda umarım başarı sağlar." dedi.


- "Samsunspor'da çalışmak benim içi en büyük ücrettir"


Teknik Direktörü Engin Korukır ise, Samsunspor'un transfer yasağının olmasının alınan başarısız sonuçlarda payı olduğunu söyledi.

Gençlerden kurulu bir takım oluşturduklarını ve çok çalıştıklarını anlatan Korukır, ancak ligde henüz gol atmayı başaramadıklarına dikkati çekti. Samsunspor'dan maddi en ufak talebinin olmadığına işaret eden Korukır, "Samsunspor'da çalışmak benim için en büyük ücrettir. Öyle büyük camiada çalıştım ki, benim sanki birinci takımım oldu. Bu kararı çok kolay vermedim, ligin 4. haftasında ben böyle büyük karar almam. Ama şartlar bunu gerektirdiği için istifamı açıklarken başkanın yüzüne bakamadım." ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından Korukır, Tutu, yönetim kurulu üyeleri ve futbolcularla vedalaştı.

Takımı yeni teknik direktör ile anlaşma sağlanıncaya kadar antrenör Kenan Yelek'in çalıştıracağı bildirildi.


İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu