Samsun'da aynı aileden 3 kişinin boğulması

- Hastanede tedavi gören kadın da hayatını kaybetti

SAMSUN (AA) - Samsun'da damadı ve damadının kardeşleriyle denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren kadın, hastanede yaşamını yitirdi.

Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi mevkisinde, damadı ve 2 kardeşiyle denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren Helime Dursun (38), kaldırıldığı hastanede 2 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Helime Dursun'un cenazesinin toprağa verilmek üzere Konya'ya gönderileceği öğrenildi.

Atakum'da 15 Eylül'de, Kurban Bayramı dolayısıyla Samsun'da ikamet eden kızı Emet ile damadı Hidayet Atmaca'yı ailesiyle ziyarete gelen Helime Dursun, damadı ve 2 kardeşiyle denize girmiş, bir süre sonra akıntıya kapılıp gözden kaybolmuşlardı.

Dalgıçlarca sudan çıkarılan ve hastaneye kaldırılan Hidayet ile kardeşleri Celil ve Muhammet Atmaca yaşamını yitirmiş, Helime Dursun ise tedavi altına alınmıştı.


Meteoroloji uyardı çöl sıcakları geliyor Kırkpınar sonuçları belli oldu 2024-KPSS Branş Bazında Sıralamalar Güncellendi Togg’dan Sıfır Faizli Kredi Kampanyası Otomotiv ihracatında tarihi rekor Şehit sayısı 8'e yükseldi