Şampiyon atlete doping cezası

- Kariyerinde Avrupa şampiyonluğu bulunan Büyük Britanyalı atlet Nigel Levine, dopingli madde kullandığı gerekçesiyle geçici men cezasına çarptırıldı


ANKARA (AA) - Avrupa şampiyonu Büyük Britanyalı atlet Nigel Levine, doping yaptığı gerekçesiyle geçici men cezası aldı.

Büyük Britanya Atletizm Federasyonundan yapılan açıklamada, doping testinin A numunesinde yasaklı maddeye rastlanan 28 yaşındaki atletin spordan geçici olarak men edildiği belirtildi.

Açıklamada, kendini savunması amacıyla Levine ile toplantı yapılacağı ve B numunesinin sonucuna göre hakkındaki kararın verileceği bildirildi.

İngiliz basınında çıkan haberlerde, kariyerinde 4x400 metre takım kategorisinde bir Avrupa ve Avrupa salon şampiyonluğu ile iki dünya ikinciliği bulunan Levine'in, suçlu bulunması halinde spordan 4 yıla kadar men cezası alabileceği öne sürüldü.

Büyük Britanyalı atlet, geçen yıl ocak ayında İspanya'da yaptığı motosiklet kazasından beri şampiyonalara katılamadı.

İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Batık gemiden çıkan hazine başa bela oldu