Sakarya'da anestezi uygulanan bebeğin hayatını kaybettiği iddiası

- İl Sağlık Müdürlüğü'nün konuya ilişkin soruşturma başlattığı öğrenildi

SAKARYA (AA) - Sakarya'da iki aylık bebeğin, sünnet olmak için gittiği hastanede uygulanan anestezi sonucunda hayatını kaybettiği iddiasıyla ilgili İl Sağlık Müdürlüğü'nce soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Ferizli ilçesinde yaşayan Murat Demir, 2 aylık oğlu Ömer Halis Demir'i sünnet ettirmek için kentteki bir özel hastaneye götürdü.

Burada uygulanan anestezi sonucunda oluşan komplikasyon nedeniyle hayatını kaybettiği öne sürülen bebek, otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'ne kaldırıldı.

Otopsi sonrasında ailesine verilen bebek, Ferizli ilçesi Sinanoğlu Mahallesi Merkez Mezarlığı'na defnedildi.

Öte yandan, İl Sağlık Müdürlüğü'nün konuya ilişkin soruşturma başlattığı öğrenildi.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye