Sakarya merkezli iki ilde terör operasyonu

- Sakarya ve Gaziantep'teki terör operasyonlarında gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı

SAKARYA (AA) - Sakarya merkezli iki ilde FETÖ/PDY, DEAŞ ve PKK/KCK terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, FETÖ/PDY, DEAŞ ve PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine ve engellenmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce il merkezi ile Gaziantep'te operasyon düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada, operasyonda FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'ne üye olmak suçlamasıyla Gaziantep'ten bir kişinin, DEAŞ Silahlı Terör Örgütü'ne üye olmak suçlamasıyla Sakarya'dan bir kişinin, PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü'ne üye olmak suçlaması ile yine Sakarya'dan 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Gözaltına alınan G.G, H.H.A.G, R.E, N.Ç, İ.K, O.K.'nin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı kaydedildi.

Başbakan suikastçisi, şair ve aktivist çıktı Avrupa ülkesinde başbakana suikast Yeni Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu Vergi müfettişleri 50 ilde operasyonlara başlıyor "Bürokratik vesayete izin vermeyeceğiz" Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat paşalarını affetti