Sağanak yağmur hayatı felç etti

Çanakkale’nin Lapseki ve Çan ilçelerinde etkili olan fırtına ve şiddetli yağış hayatı felç etti.

Çanakkale’nin Lapseki ve Çan ilçelerinde etkili olan fırtına ve şiddetli yağış hayatı felç etti.

Lapseki ilçe merkezinde iş yerlerini su bastı, onlarca ağaç devrildi. Yağış sonrası belediye ekipleri seferberlik ilan etti. Ekipler, devrilen ve kırılan ağaçların dallarını topladı. Lapseki’de etkili olan aşırı yağışın ardından boğazın rengi değişti. Dağlardan akan çamurlu yağmur suları sebebiyle Anadolu yakasında ise deniz çamur rengini aldı.

Çan ilçesinde de etkili olan yağış sonrasında bazı yollar sular altında kaldı. Yağmurun bastırmasıyla birlikte belediye ekipleri yollardaki mazgalları temizleyerek olumsuzluk yaşanmasını önledi. Şiddetli yağış vatandaşlara da zor anlar yaşattı. Yağmura dışarıda yakalanan bazı vatandaşlar otobüs duraklarına sığınarak yağmurun dinmesini bekledi.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye