Rusya, Türkiye'den kabak ithalatını da kesti

Rusya, Türkiye'ye yönelik yaptırımlarına bir yenisini ekleyerek, kabak ithalatını da durdurdu

Rusya,Türkiye'den kabak ve bal kabağı ithalatını durduracağını resmi olarak açıkladı.

Rus Gıda Güvenliği Kurumu Rosselkhoznadzor tarafından yapılan açıklamada, bugünden itibaren Türkiye’den kabak ve bal kabağı alımının geçici olarak durdurulacağı kaydedildi.

Açıklamaya göre, Türkiye menşeli kabak ve bal kabağının doğrudan veya üçüncü ülkeler üzerinden Rusya'ya ithalatı durduruldu.

Rosselkhoznadzor Başkanı Sergey Dankvert, dün yaptığı açıklamada, Türk yetkililerin ithal edilen ürünlerle ilgili Rusya'nın endişelerine yapıcı yaklaştığını, bu nedenle Türkiye'den ithal edilen gıda ürünlerinin tamamen yasaklanmasının düşünülmediğini söylemişti.
3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye