Ramazan ayı boyunca devletten herkese ücretsiz internet

Koronavirüs salgını sebebi ile evde internet kullanımı arttı. Bakanlık internet kullanıcılarına müjdeli haber verdi. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, herkese ücretsiz internet verileceğini duyurdu.

Ulaştırma Bakanı'ndan internet kullanıcıları için sevindirici haber. Bakan Adil Karaismailoğlu, Ramazan ayı boyunca 1 GB interneti tüm cep telefonu kullanıcılarına hediye edecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Kovid-19 tedbirleri sonrasında vatandaşların internet kullanımını daha da arttı. İnternet kullanımının bu dönemde vatandaşlarımıza ayrıca bir yük getirmemesi amacıyla GSM operatörlerimizden vatandaşlarımız adına destek istedik" dedi.

Bakan Karaismailoğlu "Bakanlığımız ile operatörler arasında vardığımız mutabakatla operatörlerimiz, 81 milyon cep telefonu abonesine ramazanda 1’er gigabyte interneti ücretsiz sağlayacak" açıklamasında bulundu.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak DEM Partili belediye başkanı istifa etti Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında