Perinçek: Esed ve Rusya ile bu iş çözülmeli

Türkiye, yalnız bırakıldığı Suriye'de Rusya'ya ve Esed rejimine karşı mücadele verirken ağır saldırıya uğradı. Buna rağmen Vatan Partisi Genel Perinçek, hala Suriye ve Rusya ile diyolag kurularak çözüm üretilmesi gerektiğini savunuyor.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, İdlib'de Suriye ordusunun saldırısı sonrası yine ilginç açıklamalarda bulundu. Perinçek, açıklamalarında her zaman olduğu gibi Rusya ve İran'ı koruyan ifadeler kullandı.

İdlib'den gelen şehit haberlerinin ardından Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Türkiye'nin Suriye'ye karşı savaşa girmesi Türkiye'yi tuzağa çeker. Amerika'nın, İsrail'in istediği bu. Rusya'yı da İran'ı da Suriye'yi de doğru hamlelerle sağduyuya çekebiliriz. Dostluk karşılıklı uyarıları gerektirir. Batı Asya'daki dost ülkeleri dostluğa zarar verecek hamlelerden kaçınmaya çağırıyoruz." dedi.

Taşlar arasında bir "Yakut" İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Yarasanın ısırdığı adam öldü Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu