Sayışman'dan hayranlarını rahatlatan açıklama

Kırgızistan-Çin Sınırında Meydana Gelen Deprem Sonrası Ünlü Oyuncu Tolgahan Sayışman'dan Mesaj geldi.

ABD Jeolojik Araştırmalar Kurumu (USGS) tarafından yapılan açıklamaya göre, 22 Ocak Pazartesi akşamı Kırgızistan-Çin sınır bölgesinde 7,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu sarsıntı, Çin’in Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde başlayarak Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan'da da hissedildi. Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te halk, şiddetli sarsıntı nedeniyle paniğe kapılarak evlerini terk etti ve sokaklara döküldü.

Deprem sırasında iş sebebiyle Kazakistan'da bulunan Tolgahan Sayışman'dan bir süre haber alınamadığı iddia edildi. Ancak bu iddialar sonrasında Sayışman, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak durumunun iyi olduğunu belirtti. Paylaşımında, "Sıkıntı yok. Şükür en güvenilir yerdeyim," ifadelerini kullandı.

Tolgahan Sayışman, 2017 yılında Almeda Abazi ile evlenmiştir. Çiftin Efehan ve Alina adında iki çocukları bulunmaktadır. Deprem sonrası Sayışman'ın sağlık durumu ve güvenliğiyle ilgili endişeler, aktörün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla giderilmiş oldu.ol oynamaktadır.

Lüks düşkünü vekillere sert çıktı FED altıncı kez aynı kararı aldı Türkiye de davaya müdahil Yüksek İstişare Kurulu'ndan 'Yeni Anayasa' mesajı Taksim ısrarında polisler yaralandı Sakarya'da 8 gündür kayıp olan kişi ölü bulundu