Osmanlıspor'da izin bitiyor

- Başkent temsilcisi, 6 günlük iznin ardından devre arası kamp çalışmalarına yarın Antalya'da başlayacak

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in ilk 16 haftalık bölümünü 26 puanla 6. sırada tamamlayan Osmanlıspor, devre arası kamp çalışmalarına yarın Antalya'da başlayacak.

Son resmi maçını 29 Aralık 2016 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası'nda Şanlıurfaspor ile oynayan başkent temsilcisi, 6 günlük iznin ardından yarın Antalya'da topbaşı yapacak.

Mor-sarılı ekip, ligin ikinci bölümünün hazırlıklarını 12 Ocak Perşembe gününe kadar Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Merkezi'nde sürdürecek.

3 büyükşehir belediye başkanı daha gözaltında Akaryakıt fiyatlarını düşürecek önemli karar Binance TR'de 72 saat kuralı devreye girdi Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Tatil için en çok aranan ülke Türkiye