Orion Takımyıldızı'na üç boyutlu yolculuk

NASA'dan Orion takımyılıdızına üç boyutlu yolculuk.

NASa, Orion ( Avcı ) Takımyıldızı'nı üç boyutlu izleyebileceğimiz bir video hazırladı. Hollywood teknolojisi kullanılarak görselleştirilen video, Orion'u üç boyutlu görebilmeyi sağlıyor.

Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi NASA, Orion Nebulası'na (Avcı Bulutsusu) içinden geçerek uzayda yolculuk edebileceğimiz üç boyutlu bir video hazırladı.

NASA'nın uzay teleskopları Hubble ve Spitzer ile kaydettiği Orion'a ait veriler, Hollywood teknolojisiyle görselleştirildi.

Orion takımyıldızındaki gaz ve toz bulutlarından oluşan nebula, bizden 24 ışık yılı uzaklıkta.

Orion takımyıldızının bir diğer adıysa, "Avcı". Türkiye'den de belli dönemlerde çıplak gözle görülebiliyor.

Sözleşmeli personelin ücret tavanlarına zam Savcının "basit" dediği olay 2 cinayetle bitti Peugeot 3008'in hybrid modeli eylülde geliyor Kontrolden çıkan Grok'a ChatGPT'den tepki Elon Musk'ın yapay zekası kontrolden çıktı Abdullah Öcalan'dan videolu mesaj