Organize suç örgütüne yönelik operasyon

- Bahçelievler'de bir iş yerinin silahlı kişilerce basılması ve 2 kişinin yaralanmasına ilişkin yapılan operasyonda, 6 kişi gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Bahçelievler'de bir iş yerinin silahlı kişilerce basılması ve 2 kişinin yaralanmasına ilişkin organize suç örgütüne yönelik İstanbul ve Düzce'deki eş zamanlı operasyonda 6 şüpheli yakalandı.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 15 Mart'ta Bahçelievler'de bir iş yerinin silahlı kişilerce basılması ve 2 kişinin yaralanması olayıyla ilgili çalışma başlattı.

Olayı gerçekleştiren suç örgütüne yönelik İstanbul ve Düzce'de yapılan eş zamanlı operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 3 tabanca, 4 şarjör ve 42 mermi ele geçirildi.

"Şebeke lideri" olduğu değerlendirilen ve saldırıyı gerçekleştiren Burak S. ve firardaki 1 şüpheliyi arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Organize suç örgütünün, başkasına ait 3 milyon dolarlık alacağı zorla tahsil etmek için iş yerine gittiği ve korkutmak amaçlı iş yeri çalışanlarını vurduğu tespit edildi.

Çeyrek ve gram altın fiyatlarında son durum Bu özellikleri taşımayan arabalar satılamayacak Akaryakıt fiyatlarında elle tutulur indirim Avrupa'nın en iyi sahil kasabaları listesi Nikah memuru imamın dua etmesine engelledi Gazze'de ateşkes umutları suya düştü