Olympiakos bir puana razı oldu

- Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Olympiakos, Yunanistan Süper Ligi'nde konuk olduğu Asteras Tripolis ile golsüz berabere kaldı


İSTANBUL (AA) - Yunanistan Süper Ligi'ndeki 16. hafta mücadelesinde Olympiakos, deplasmanda Asteras Tripolis ile golsüz berabere kaldı.

Osmanlıspor'un UEFA Avrupa Ligi son 32 turundaki rakibi Olympiakos, Asteras Tripolis'e konuk oldu.

İlk yarıda iki takım da gol bulamazken 61. dakikada ev sahibi ekipte Pablo Mazza, kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Mücadelede gol olmadı ve maç 0-0 sona erdi.

Geçtiğimiz hafta Platanias ile berabere kalan ve ligde bu sezon üst üste ilk kez galip gelemeyen Olympiakos, puanını 39'a çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Asteras Tripolis ise puanını 19'a yükseltti.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk karşılaşmasında Osmanlıspor, 16 Şubat Perşembe günü deplasmanda Olympiakos ile karşılaşacak.

Taşlar arasında bir "Yakut" İzmir Çeşme'deki yangın giderek büyüyor Tıra arkadan çarpan Mercedes C200 pert oldu Sahte diploma davasında istenen ceza belli oldu Milyarlık savaş uçağı bozuldu tamir edilemiyor Yarasanın ısırdığı adam öldü