Olimpiakos'un sahibi koronavirüse yakalandı

Yunan futbol kulübü Olimpiakos'un sahibi Evangelos Marinakis koronavirüsüne yakalandı. Marinakis, karantina altına alındığını kendisi duyurdu.

Koronavirüse yakalanan ünlü isimler arasında Yunanistan'ın Olympiakos takımının sahibi Evangelos Marinakis de katıldı.

Marinakis, sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajında koronavirüse yakalandığını ve karantina altına alındığını açıkladı.

Olympiakos Futbol Kulübü ve Nottingham Forest'ın 52 yaşındaki sahibi Evangelos Marinakis, koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Marinakis şu ifadeleri kullandı: “Koronavirüs beni de 'ziyaret etti' ve kendimi kamuoyunu bilgilendirmek zorunda hissettim. Kendimi iyi hissediyorum çünkü tüm gerekli önlemleri aldım ve doktorların tavsiyelerine uyuyorum. Tüm dostlarıma ve vatandaşlarıma aynısını tavsiye ediyorum.”

Şu ana kadar İran'da bir Cumhurbaşkanı yardımcısı ile çok sayıda milletvekili koronavirüsüne yakalanırken; İtalya'da aralarında çok sayıda siyasetçinin bulunduğu isimlerde koronavirüs çıktı.

"AK Parti neden kaybetti" anketinden ilk sonuçlar DEM Partili belediye başkanı istifa etti Bülent Arınç: Özgür Özel benim kahramanımdır İslam ülkelerinden Türkiye'ye para akacak Sarallar çetesine operasyon, çetebaşı gözaltında