Netflix'te IMDb puanı en yüksek 10 film

Baba | IMDb puanı 9,2

The Godfather hem eleştirmenlerden, hem yönetmenlerden hem de seyircilerden tam not alan dünya sinemasının çok nadir yapımlarından biridir. Üçlemenin ilk filmi olan Baba ise aynı zamanda serinin en beğenilen yapımı olmuştur. Film, 1940’lı yılların Amerikası'nda İtalyan bir mafya olarak yaşamı sürdüren ailenin hikayesini anlatıyor. Bir suikast girişimi sonucu Don Corleone artık işleri yönetmekten zorlanacağını düşünmeye başlar. Bunun üzerine ailenin başında olma görevini ve işleri Sonny ve erkak kardeşi Michael devralır.
Tom Hagen’in de desteğiyle diğer mafya ailelerine adeta savaş açan Corleone ailesi, yeni nesil yöntemler geliştirmeye başlar. Hikaye giderek tuhaf ve destansı bir hal almaya başlar. Başarılı yazar Mario Puzo’nun kaleme aldığı Puzo kitabından uyarlanan film, vizyona girdiği yıl tam 3 Oscar ödülü kazanmıştır. Bazı araştırmalar Godfather'ın ülkemiz en çok izlenen film olduğunu söylemektedir.
Tür: Suç, Dram
Oyuncular: Marlon Brando, Al Pacino, James Caan

Başbakan suikastçisi, şair ve aktivist çıktı Avrupa ülkesinde başbakana suikast Yeni Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı belli oldu Vergi müfettişleri 50 ilde operasyonlara başlıyor "Bürokratik vesayete izin vermeyeceğiz" Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Şubat paşalarını affetti